Чохол до мобільного телефона Drobak Ultra PU для Samsung Galaxy A3 (Clear) (216937) - Largo

Чохол до мобільного телефона Drobak Ultra PU для Samsung Galaxy A3 (Clear) (216937)

Код товару: 255299
129.00 грн
сумісність з моделями - Samsung Galaxy A3 (A300H), Тип чохла для телефону - накладка, Призначення - модельний, Матеріал - поліуретан, Колір - прозорий
Купити

Drobak Ultra PU для Samsung Galaxy A3 (Clear) (216937) - чохол для мобільного телефону, що надійно захистить ваш пристрій від негативного впливу зовнішнього середовища, а його дизайн надасть Вашому телефону індивідуальності. Завдяки особливостям матеріалу чохол забезпечить максимальний захист пристрою від забруднень, пилу, а також появи подряпин, плям і потертостей на його корпусі. Дизайн чохла ідеально поєднується зі смартфоном і допоможе зберегти бездоганний вигляд.

Всі чохли Drobak розробляються спеціально під конкретну модель пристрою, завдяки чому забезпечується щільне облягання. Бампер зроблений дуже акуратно, він дуже зручно і комфортно лежить в руці. Всі прорізи для елементів телефону підігнані ідеально: присутні місце для камери, спалаху та мікрофону, для входу 3.5 і роз'єму microUSB, а також виріз для важелів гучності. Використання даного чохла продовжить життя пристрою і дозволить утримувати його в ідеальному стані протягом тривалого часу.

Особливості моделі:
- Міцна конструкція і продумані деталі дизайну захищають пристрій від ушкоджень
- Легкий і ультратонкий - поміщається в будь-яку сумку, не створюючи безладу
- Розроблений спеціально для конкретної моделі смартфона 

Виробник: Drobak
Артикул: 216937
Код товару: 255299
Сумісність з брендом
Samsung,
Сумісність з моделями
Samsung Galaxy A3 (A300H),
Тип чохла для телефону
накладка,
Призначення
модельний,
Матеріал
поліуретан,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Ultra PU для Samsung Galaxy A3 (Clear),
Колір
прозорий,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари