Чохол до мобільного телефона Drobak Elastic PU для Samsung Galaxy A7 A710F White Clear (216993) - Largo

Чохол до мобільного телефона Drobak Elastic PU для Samsung Galaxy A7 A710F White Clear (216993)

Код товару: 255298
129.00 грн
сумісність з моделями - Samsung Galaxy A7 2016 (A710F), Тип чохла для телефону - накладка, Призначення - модельний, Матеріал - поліуретан, Колір - прозорий
Купити

Чохол для моб. телефону Drobak Elastic PU для Samsung Galaxy A7 A710F White Clear (216993) - це надійний чохол для телефону, який не впливає на габарити самого мобільного апарату. Він має дуже легку, компактну форму, яка виконана у форм-факторі «Накладка». Використовуючи даний чохол, ви значно збільшуєте термін придатності свого гаджета. Адже саме за допомогою нього можна забезпечити надійний захист телефону від всіляких пошкоджень, які можуть виникнути в процесі експлуатації. Це забезпечується за допомогою спеціальної і дуже надійної фіксації, як на боковій, так і на задній частині телефону.

Чохол Drobak ідеально точно повторює форму корпусу смартфона, має прорізи для функціональних портів і камери. Аксесуар виготовлений з міцного і еластичного поліуретану. Завдяки особливостям матеріалу чохол забезпечить максимальний захист пристрою від забруднень, появи подряпин, плям і потертості на його корпусі. Чохол добре лягає в руку і приємний на дотик, а телефон буде дуже лаконічно виглядати в такому чохлі.

Виробник: Drobak
Артикул: 216993
Код товару: 255298
Сумісність з брендом
Samsung,
Сумісність з моделями
Samsung Galaxy A7 2016 (A710F),
Тип чохла для телефону
накладка,
Призначення
модельний,
Матеріал
поліуретан,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Elastic PU для Samsung Galaxy A7 A710F White Clear,
Колір
прозорий,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари