Чохол до мобільного телефона Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580(White)Elastic PU (216064) - Largo

Чохол до мобільного телефона Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580(White)Elastic PU (216064)

Код товару: 255822
40.00 грн
сумісність з моделями - Samsung Galaxy Core Advance (I8580), Тип чохла для телефону - накладка, Призначення - модельний, Матеріал - поліуретан, Колір - білий
За допомогою чохла для моб. телефону Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580 (White) Elastic PU Ви не тільки продовжите термін служби Вашого смартфона, а й отримаєте стильний захисний аксесуар. Чохол виготовлений з якісного матеріалу, який забезпечить тривалий, надійний та якісний захист смартфона. Крім того, чохол аніскільки не збільшить розмір пристрою - і Ви можете носити його в кишенях брюк, піджака або дамській сумочці.

Чохол для моб. телефону Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580 (White) Elastic PU (216064) відрізняється ідеально відповідними розмірами і всіма необхідними прорізам для доступу до елементів управління Вашого смартфона. Чохол також порадує Вас привабливим дизайном, виконаний в стильному білому кольорі. Купуйте чохол для моб. телефону Drobak для Samsung Galaxy Core Advance I8580 (White) Elastic PU за нашою доступною ціною і Ви отримаєте стильний захисний аксесуар, який ідеально поєднується зі стилем Samsung Galaxy Core Advance I8580.
Виробник: Drobak
Артикул: 216064
Код товару: 255822
Сумісність з брендом
Samsung,
Сумісність з моделями
Samsung Galaxy Core Advance (I8580),
Тип чохла для телефону
накладка,
Призначення
модельний,
Матеріал
поліуретан,
Країна виробництва
Китай,
Модель
для Samsung Galaxy Core Advance I8580(White)Elasti,
Колір
білий,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари