Чохол до мобільного телефона Drobak для Lenovo A1000 (White Clear) (219201) - Largo

Чохол до мобільного телефона Drobak для Lenovo A1000 (White Clear) (219201)

Код товару: 255847
41.00 грн
сумісність з моделями - Lenovo A1000, Тип чохла для телефону - накладка, Призначення - модельний, Матеріал - поліуретан, Колір - білий, прозорий
Купити

Чохол Drobak для Lenovo A1000 Elastic PU White Clear - надійно захистить Ваш пристрій від негативного впливу зовнішнього середовища, запобігає появі на корпусі телефону подряпин і потертостей. Чохол - це відмінне рішення для захисту корпусу пристрою, яке допоможе зберегти ідеальний зовнішній вигляд Вашого девайса.

Чохол Drobak для Lenovo A1000 Elastic PU White Clear ідеально підійде для Lenovo A1000, має відповідний розмір і всі необхідні прорізи для швидкого доступу до роз'ємів і кнопок управління. Панель зроблена з еластичного матеріалу, поліуретану, яка надійно захистить корпус Вашого телефону від забруднень, а також появи подряпин і потертостей на його поверхні. Стильний дизайн панелі підкреслить індивідуальність Вашого девайса, а її міцність допоможе зберегти телефону бездоганний вигляд.

Виробник: Drobak
Артикул: 219201
Код товару: 255847
Сумісність з брендом
Lenovo,
Сумісність з моделями
Lenovo A1000,
Тип чохла для телефону
накладка,
Призначення
модельний,
Матеріал
поліуретан,
Країна виробництва
Китай,
Модель
для Lenovo A1000 (White Clear),
Колір
білий, прозорий,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари