Чохол до мобільного телефона Drobak для HTC Desire 300 /ElasticPU/GreyClear (218867) - Largo

Чохол до мобільного телефона Drobak для HTC Desire 300 /ElasticPU/GreyClear (218867)

Код товару: 255836
41.00 грн
сумісність з моделями - HTC Desire 300, Тип чохла для телефону - накладка, Призначення - модельний, Матеріал - термополиуретан, Колір - сірий, прозорий
Купити
Завдяки особливостям матеріалу чохол забезпечить максимальний захист пристрою від забруднень, пилу, а також появи подряпин, плям і подряпин на його корпусі. Дизайн чохла ідеально поєднується з девайсом і допоможе зберегти бездоганний вигляд! Чохол Drobak для HTC Desire 300 /ElasticPU/GreyClear (218867) надійно захистить Ваш пристрій від негативного впливу зовнішнього середовища, а його дизайн надасть Вашому девайсу індивідуальності.

Матова текстура забезпечує легкість і комфорт при користванні електронним пристроєм, а надійна конструкція і високотехнологічні матеріали створюють захист від ударів і подряпин. Компактний дизайн практично не збільшує товщину устройства і дозволяє легко розмістити Ваш смартфон в сумці. Купити Drobak для HTC Desire 300 /ElasticPU/GreyClear (218867) - означає придбати міцний облягаючий чохол, який надійно захистить ваш пристрій.

Особливості моделі Drobak для HTC Desire 300 /ElasticPU/GreyClear (218867):
- Міцна конструкція і продумані деталі дизайну захищають пристрій від пошкоджень;
- Внутрішня частина чохла захищає екран від подряпин;
- Легкий і ультратонкий - поміщається в будь-яку сумку, не створюючи безладу;
Виробник: Drobak
Артикул: 218867
Код товару: 255836
Сумісність з брендом
HTC,
Сумісність з моделями
HTC Desire 300,
Тип чохла для телефону
накладка,
Призначення
модельний,
Матеріал
термополиуретан,
Країна виробництва
Китай,
Модель
для HTC Desire 300 /ElasticPU/GreyClear,
Колір
сірий, прозорий,
Гарантія, міс
0,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари