Чохол до мобільного телефона BeCover Matte Slim TPU Huawei P30 White (703406) (703406) - Largo

Чохол до мобільного телефона BeCover Matte Slim TPU Huawei P30 White (703406) (703406)

Код товару: 255868
41.00 грн
сумісність з моделями - Huawei P30, Тип чохла для телефону - накладка, Призначення - модельний, Матеріал - силікон, Колір - білий
Купити

Матова панель із якісного TPU-матеріалу забезпечить ваш телефон добрим захистом. Чохол досить щільний (проте не жорсткий), оксамитовий, досить м'який на дотик і майже не потовщує телефон. Зовнішній вигляд самого чохла має сучасний та модний вигляд. Чохол закриває задню панель і всі торці смартфона, забезпечуючи максимальний захист з усіх боків. Панель вільно знімається й одягається, містить усі необхідні отвори під порти. Панель прекрасно вбереже ваш телефон від потертостей, пилу та подряпин.

Виробник: BeCover
Артикул: 703406
Код товару: 255868
Сумісність з брендом
Huawei,
Сумісність з моделями
Huawei P30,
Тип чохла для телефону
накладка,
Призначення
модельний,
Матеріал
силікон,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Matte Slim TPU Huawei P30 White (703406),
Колір
білий,
Гарантія, міс
1,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари