Бойлер Ariston LYDOS R 50 V (3201825) - Largo

Бойлер Ariston LYDOS R 50 V (3201825)

Код товару: 312154
6500.00 грн
Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 50 л, тип ТЕНа - "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), кількість ТЕНів - один, 1500 Вт, тип управління - механічне, сталь з покриттям Titanium+, IPX3, температура нагріву - 75 °С, 230В/50Гц, висота - 538 мм, ширина - 450 мм, глибина - 480 мм, вага - 16 кг, білий

Бойлер Ariston 3201825

Водонагрівачі Ariston - висококласна продукція від провідного бренду, родом з Італії, який був заснований ще в 30-х роках минулого століття відомим новатором і модернізатором Арістіде Мерлоні.

Починаючи свою історію, як виробник ваг, компанія згодом зайняла більш затребувану нішу - з 1945 року концерн переключився на постачання міжнародного ринку балонами для зрідженого очі і водонагрівачами.

Фірма знайшла розташування купівельної аудиторії, завдяки вдосконаленню технологічних процесів, застосування виключно актуальних та інноваційних тенденцій в області науки, дизайну, цифрових розробок, що послужило каталізатором для досягнення наступних факторів: відповідність водонагрівачів загальноприйнятим сертифікатами, стандартам і різноманітним вимогам; інтеграція з іншими загальновідомими холдингами Scholtes, Indesit, Hotpoint і Ariston;

Лідерство серед виробників. Водонагрівачі Ariston - чудове поєднання безсумнівних переваг, а саме якісність, ергономічності, функціональності, практичності, раціональності споживання комунальних ресурсів і приголомшливих експлуатаційних характеристик.

Як і, особливо важливо звернути увагу на широкий діапазон цін водонагрівачів від даної фірми - є можливість вибору, як бюджетних моделей бойлерів, так і варіантів, що відносяться до розряду елітних.

Обтічні вигини водонагрівачів Ariston виражаються в лаконічності і пропорційності форм і плавності ліній, що дозволяє з легкістю облаштувати інтер'єри, виконані відповідно до класичних композиційними рішеннями, так і простору, оформлені в гостроактуальних варіаціях.

Виробник: Ariston
Артикул: 3201825
Код товару: 312154
Форма бойлера
циліндрична,
Установка
вертикальна,
Потужність
1500 Вт,
Тип установки
настінний,
Підключення шлангів
нижня,
Об'єм
50 л,
Тип ТЕНа
"мокрий" (безпосередньо контактує з водою),
Кількість ТЕНів
один,
Матеріал внутрішнього бака
сталь з покриттям Titanium+,
Колір
білий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
LYDOS R 50 V,
Режими нагрівання
звичайний нагрів,
Елементи управління бойлером
термостат, індикатор рівня нагріву,
Клас захищеності бойлера
IPX3,
Захист
магнієвий анод,
Тиск
8 бар,
Температура нагріву
75 °С,
Електроживлення
230В/50Гц,
Висота
538 мм,
Ширина
450 мм,
Глибина
480 мм,
Вага
16 кг,
Клас товару
бойлер,
Тип управління
механічне,
Гарантія, міс
60,
Об'єм (діапазон)
50 - 79 л,
Потужність (діапазон)
1500 - 1999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари