Акустична система Trust Yuri Speaker Set Black (23696) - Largo

Акустична система Trust Yuri Speaker Set Black (23696)

Код товару: 249300
2699.00 грн
дротове, 2.1, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 60, деревина (MDF), пластик

Збалансована акустика

Для отримання багатого та глибокого звуку не шукайте нічого, крім цього набору динаміків 2.1. Маючи пікову потужність 120 Вт і потужний 5,25-дюймовий НЧ-динамік, цей компактний набір динаміків для ПК або ноутбука має потужний ефект, забезпечуючи при цьому збалансоване звучання. Звільніть себе від вбудованого комп'ютерного звуку та покращіть звук для музики, фільмів та ігор

Встановлювач стилів

Акустична система Trust Yuri 2.1 із сабвуфером обов'язково приверне увагу. Елегантний та компактний дизайн стильного чорного кольору із дерев'яним сабвуфером. Його компактний розмір означає, що він підходить для будь-якої обстановки, будь то вітальня або домашня студія.

У тебе є сила

Насолоджуйтесь легкодоступним провідним регулятором гучності з навушниками та лінійним входом. Ви навіть можете регулювати рівень низьких частот окремо і досягти звуку на свій смак. Завдяки інтелектуальній системі керування живленням динамік автоматично переходить у режим очікування, коли він не використовується.

Виробник: Trust
Артикул: 23696
Код товару: 249300
Клас товару
Акустична система,
Тип
акустичні колонки,
Підключення
дротове,
Установка
полична,
Кількість каналів
2.1,
Мінімальна частота відтворення
20 Гц,
Максимальна частота відтворення
20 кГц,
Роз'єми
mini Jack 3.5 mm,
Тип акустичних колонок
фронтальні,
Потужність колонок, Вт
60,
Живлення
мережа,
Матеріал корпусу
деревина (MDF), пластик,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Yuri Speaker Set Black,
Колір
чорний,
Чутливість
104 дБ,
Мінімальний вхідний опір
4 Ом,
Гарантія, міс
12,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук