Акустична система SPK-225 Defender (65220) - Largo

Акустична система SPK-225 Defender (65220)

Код товару: 249269
455.00 грн
дротове, 2.0, mini Jack 3.5 mm, вихід на навушники, Потужність, Вт - 4, пластик, 0.25 кг, комп'ютерні колонки
З універсальними колонками DefenderSPK-220 вам гарантований якісний звук, де б ви не знаходилися. Вони оптимально підходять для комфортного прослуховування музики з ноутбука.

Компактний розмір Defender SPK-220. Акустична система легко поміститься в сумці з ноутбуком.

Живлення Defender SPK-220 від USB. Колонки не вимагають мережевого джерела живлення. Просто підключіть колонки до USB і насолоджуйтеся звуком. Проте, оскільки ця модель не обладнана інтегрованою звуковою картою вам також доведеться підключити ваші колонки до аудіороз'єму вашого персонального комп'ютера.

Регулятор гучності звуку Defender SPK-220. Вам не доведеться перемикатися на управління вашим плеєром, щоб збільшити або зменшити звук. Регулюйте гучність одним рухом!

Роз'єм Defender SPK - 220 для навушників. Ви можете підключити навушники безпосередньо до колонки. Рівень гучності звуку в навушниках також можна міняти за допомогою регулятора гучність на колонці.

Магнітне екранування корпусу Defender SPK-220. Ви можете поставити колонки у безпосередній близькості від монітора - вам гарантована чітка картинка без перешкод!
Виробник: Defender
Артикул: 65220
Код товару: 249269
Клас товару
Акустична система,
Тип
колонки для комп'ютера,
Підключення
дротове,
Кількість каналів
2,
Кількість полос
1,
Мінімальна частота відтворення
200 Гц,
Максимальна частота відтворення
18 кГц,
Роз'єми
mini Jack 3.5 mm, вихід на навушники,
Тип акустичних колонок
фронтальні,
Потужність колонок, Вт
4,
Оснащення
регулювання гучності,
Живлення
USB,
Матеріал корпусу
пластик,
Країна виробництва
Китай,
Модель
SPK-225,
Також
комп'ютерні колонки,
Вага
0.25 кг,
Гарантія, міс
12,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук