Пилосос Cecotec Scoba 2100 Jalisco (CCTC-08403) - Largo

Пилосос Cecotec Scoba 2100 Jalisco (CCTC-08403)

Код товару: 326093
3999.00 грн
Акумуляторний пилосос Cecotec Scoba 2100 Jalisco Сучасний пилосос Cecotec Scoba 2100 Jalisco є універсальним помічником при прибиранні будь-якого приміщення. За допомогою потужного двигуна і легкої конструкції вагою всього 1.5 кг прибирання будинку стає набагато якісніше і простіше. - Сучасна та компактна конструкція - Висока потужність всмоктування - Вбудована функція міні-пилососа - Довгий час автономної роботи Надзвичайно потужний Прибирайте будь-який тип бруду за допомогою високої потужності 210 Вт і потужності всмоктування 20 кПа. Отримайте якісне та просте прибирання за лічені хвилини. Висока автономність Cecotec Scoba 2100 Jalisco можна використовувати для прибирання всього будинку. За допомогою ділильної автономної роботи до 40 хвилин, робить пилосос по справжньому універсальним помічником. Збирає навіть мікробруд Насадка Jalisco складається з мільйонів мікроволокон, щоб уловлювати всі мікрочастинки бруду, пилу та пилових кліщів за один раз. Зробіть Ваш будинок ідеально чистим. Висока продуктивність без зусиль Пилосос має цифровий безщітковий двигун, який збільшує його швидкість, робить пилосос тихішим, при цьому не втрачаючи продуктивності. Неперевершена універсальність Ретельно прибирає за допомогою функції Scoba як ручний пилосос та швидко видаляє бруд з кутів, меблів та оббивки, при цьому не гаючи часу. 2 режими роботи Налаштуйте свою роботу за допомогою двох режимів: Eco продовжує термін служби батареї для максимальної продуктивності, а Turbo дозволяє легко позбутися стійких забруднень.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-08403
Код товару: 326093
Тип пилососа
акумуляторний,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип живлення
акумулятор,
Споживана потужність
90 Вт,
Час роботи на одному заряді
40,
Ємність пилозбірника
0.12 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-08403,
Потужність всмоктування
13000 Па,
Фільтр на виході
Мікрофільтр,
Насадки (у комплекті)
Для пилу, Турбощітка,
Рівень шуму
60 дБ,
Розмір
120 х 30 х 20 см,
Вага
2.4 кг,
Колір
сірий,
Особливості
Час роботи на одному заряді 40 хв, Кількість рівнів потужності 2, Розрідження 20 кПа,
Час зарядки
4 год,
Додаткові насадки
Насадка для щілин, Насадка для меблів та оббивки,
Гарантія, міс
12,
Знімний ручний пилосос
так,
Час роботи на одному заряді (діапазон)
30 - 40 хв,
Ємність пилозбірника (діапазон)
менше 1 л,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари