Пилосос Cecotec Conga ThunderBrush 560 CCTC-05514 - Largo

Пилосос Cecotec Conga ThunderBrush 560 CCTC-05514

Код товару: 326100
1899.00 грн
Тип пилососа Контейнерного типу (без мішка), Вихідний фільтр HEPA, Регулювання потужності На корпусі
Вертикальний пилосос Cecotec Conga ThunderBrush 560 Вихідні для вас не тільки радість і розслаблення, а й тривожні думки про попередню прибирання? Думаєте, прибирання з мінімумом зусиль неможливо? Тільки не з пилососом Cecotec! З потужністю 600 Вт він відмінно прибирає, а також має багато функціональних насадок для прибирання стелі, шаф, м"яких меблів і навіть салону автомобіля. Радіус роботи з проводом становить 6 м. Циклонічна технологія Циклонічна технологія UltraPower без мішка зберігає колишню потужність всмоктування навіть після довгого часу експлуатації. Ергономічна конструкція Бездротова легка конструкція з трубкою 360º і з ергономічним дизайном дозволяють працювати з різними поверхнями на різних рівнях: від підлоги до стелі. Високоефективний фільтр Завдяки високоефективному фільтру ви рятуєтеся від 99,9% бактерій, пилу і шкідливих мікроорганізмів. Аксесуари в комплекті У комплекті поставляються наступні аксесуари: комбінована щітка 2 в 1: допоможе пропилососити м"які меблі щілинна насадка 2 в 1: підійде для важкодоступних місць і салону автомобіля настінний кронштейн для зберігання пилососа у вертикальному положенні Великий контейнер для сміття і низький рівень шуму Пилосос Cecotec оснащений контейнером для сміття об"ємом 500 мл, цього достатньо на прибирання найбільших приміщень. Пилосос шумить значно менше (80 дБ), ніж інші з такою ж силою всмоктування.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-05514
Код товару: 326100
Тип пилососа
електровіник,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип керування
на корпусі,
Тип живлення
від мережі,
Споживана потужність
600 Вт,
Ємність пилозбірника
0.5 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-05514,
Фільтр на виході
HEPA,
Тип труби
телескопічна,
Довжина шнура
4.5 м,
Робочий радіус
6 м,
Насадки (у комплекті)
Для меблів, Щілинна,
Рівень шуму
80 дБ,
Розмір
121 х 27 х 24 см,
Вага
2 кг,
Колір
чорний,
Особливості
Радіус прибирання 6 м, Вертикальне паркування, Тип трубки: алюмінієва телескопічна, Телескопічна труба з 14 позиціями та максимальною довжиною 76 см,
Додаткові насадки
Щілинна, Насадка для пилу,
Гарантія, міс
12,
Парковка
вертикальна,
Ємність пилозбірника (діапазон)
менше 1 л,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари