Пилосос Cecotec Conga Rockstar Hand 8,4V (CCTC-08373) - Largo

Пилосос Cecotec Conga Rockstar Hand 8,4V (CCTC-08373)

Код товару: 326091
1499.00 грн
Ручний акумуляторний пилосос CECOTEC Conga Rockstar Hand Потужний та ультра-компактний ручний акумуляторний пилосос CECOTEC Conga Rockstar Hand розроблений спеціально для максимально якісного та ефективного прибирання Вашого житлового приміщення навіть у найважче доступних місцях. Сучасний та компактний дизайн Висока потужність роботи Акумулятор із автономною роботою до 20 хвилин Циклонна система фільтрації Мінімальний рівень шуму Циклонна система Завдяки максимальній потужності в 50 Вт та високій потужності всмоктування до 4,5 кПа CECOTEC Conga Rockstar всмоктує всі види бруду та пилу, та забезпечує повне очищення Вашого приміщення. Тривалий час автономної роботи Літій-іонний акумулятор ємністю 2200 мАч забезпечує тривалий час автономної роботи до 20 хвилин, а час заряджання до 4,5 години. Завдяки цьому ручний пилосос легко може очистити житлове приміщення або автомобіль з максимальним комфортом. Універсальний помічник Акумуляторний ручний пилосос CECOTEC призначений для прибирання будь-якого твердого бруду або пилу, так само легко справляється з будь-якою рідиною. Професійне очищення Безмішкова циклонна технологія очищення Cyclonic System зберігає високу потужність всмоктування та разом з фільтрами відокремлює частинки пилу та бруду для максимально ефективного та тривалого очищення. Висока ефективність збирання Ергономічний дизайн і невелика вага забезпечують надзвичайно комфортне використання, а додаткові насадки дозволяє проводити прибирання ще більшою ефективністю. Продуманий контейнер для бруду Завдяки знімному резервуару ємністю 500 мл дозволяє досягти кращої якості прибирання ще з більшим комфортом, а зручна конструкція дозволяє в одне натискання зняти контейнер, висипати бруд і пил і продовжити прибирання.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-08373
Код товару: 326091
Тип пилососа
ручний,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип живлення
акумулятор,
Споживана потужність
50 Вт,
Час роботи на одному заряді
20,
Ємність пилозбірника
0.5 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-08373,
Фільтр на виході
HEPA,
Насадки (у комплекті)
Для м'яких меблів, Для прибирання рідин, Щілинна,
Рівень шуму
62 дБ,
Розмір
41 х 9.5 х 12.5 см,
Вага
1 кг,
Колір
білий,
Особливості
Індикатор заряджання батареї, Зарядка від USB,
Час зарядки
4 год,
Гарантія, міс
12,
Час роботи на одному заряді (діапазон)
до 30 хв,
Ємність пилозбірника (діапазон)
менше 1 л,
Ємність аккумулятору
2200,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари