Пилосос Cecotec Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet (CCTC-05775) - Largo

Пилосос Cecotec Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet (CCTC-05775)

Код товару: 326090
12999.00 грн
Висока ефективність прибирання Видаляйте всі види бруду і тримайте свій дім завжди чистим завдяки технології ForceSonic, яка забезпечує максимальну потужність 680 Вт і максимальний тиск всмоктування до 26 кПа. Більше автономності, більше комфорту Скористайтеся перевагами до 90 хвилин автономної роботи, щоб одразу прибрати в будинку, і скоротите час зарядки до 2 годин завдяки літій-іонному акумулятору ємністю 3000 мАг та напругою 29,6 В. Універсальна щітка Гібридний дизайн насадки BestFriend Care і Jalisco ефективно видаляє пил, кліщів та інші види бруду за один раз як з твердих підлог, так і з килимів. Більш ефективне прибирання Безщіточний двигун з цифровим управлінням останнього покоління дозволяє виконувати прибирання на більш високій швидкості без втрати ефективності, а вбудований цифровий дисплей допоможе з більш точним налаштуванням прибирання вдома. Будь-який куточок буде прибраний За допомогою ErgoFlex ви легко дістанетесь до всіх куточків і приберете свій дім найзручнішим і найшвидшим способом одним рухом. Система 4-в-1 для повного прибирання Вибирайте між вертикальним всмоктуванням, щіткою, ручним пилососом або підлогомийною машиною без втрати потужності. А завдяки технології 360 градусів акумуляторний пилосос прибирає з комфортом і з повною свободою рухів. Менше шуму, більше комфорту Завдяки двигуну з рівнем шуму 88 дБ, що значно менше, ніж у будь-якого іншого пилососа з аналогічною потужністю, ви можете прибирати свій дім, не перериваючись ні на хвилину. 4 режими роботи Чотири режими роботи дозволяють адаптувати акумуляторний пилосос використовувати в будь-яких обставинах без втрати ефективності або потужності всмоктування. Глибока очистка Покращіть прибирання вдома за допомогою комплекту аксесуарів, який складається з щітки для твердих підлог, настінного кронштейна, вузької насадки для меблів або кутів, гнучкого шлангу, подовжуваного шлангу та резервуару для води.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-05775
Код товару: 326090
Тип пилососа
акумуляторний,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип керування
на рукоятці,
Тип живлення
акумулятор,
Споживана потужність
680 Вт,
Час роботи на одному заряді
90,
Ємність пилозбірника
0.6 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-05775,
Потужність всмоктування
26000 Па,
Фільтр на виході
Мікрофільтр,
Тип труби
згинається,
Насадки (у комплекті)
Турбощітка,
Рівень шуму
88 дБ,
Розмір
121 x 25 x 27 см,
Вага
3.81 кг,
Колір
сірий,
Особливості
З турборежимом,
Час зарядки
2 год,
Гарантія, міс
12,
Парковка
настінне кріплення,
Знімний ручний пилосос
так,
Час роботи на одному заряді (діапазон)
понад 60 хв,
Ємність пилозбірника (діапазон)
менше 1 л,
Ємність аккумулятору
3000,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари