Пилосос Cecotec Conga Popstar 1500 Animal DuoStick Easy CCTC-05542 - Largo

Пилосос Cecotec Conga Popstar 1500 Animal DuoStick Easy CCTC-05542

Код товару: 326099
1399.00 грн
Тип пилососа Контейнерного типу (без мішка), Об'єм пилозбірника, л 0.8, Вихідний фільтр HEPA, Регулювання потужності На корпусі
Господарям тварин доводиться витрачати більше часу на прибирання. Вертикальний пилосос Cecotec Conga PopStar 1500 Animal Duo з циклонними фільтрами здатний значно полегшити це завдання. З його допомогою ви приберете кожен куточок квартири, при цьому не будете відчувати втоми. Модель відрізняється компактністю і невеликою вагою. Ви зможете легко управляти їм однією рукою. Цей безмішковий пилосос циклонного типу не займає багато місця, працює тихо і не вимагає особливого догляду. Після прибирання контейнер і фільтр можна легко зняти, щоб почистити і помити. Ексклюзивні аксесуари BestFriend Care Немає ефективного засобу, який міг би повністю замінити пилосос. Сучасні моделі стали настільки практичними, що більше немає необхідності використовувати швабру для миття підлог і щітки для прибирання шерсті. Вертикальний пилосос Cecotec Conga PopStar 1500 Animal Duo відмінно справляється з різноманітними завданнями. З його допомогою можна прибрати шерсть тварин з гладких поверхонь, килимів і меблів. Радикально новий підхід до збирання Циклонная технологія без мішка - головна перевага вертикального пилососа Cecotec Conga PopStar 1500 Animal Duo. На відміну від пилососів, оснащених мішками для збору пилу, потужність всмоктування в процесі збирання не знижується. Крім того, завдяки технологія UltraPower, пилосос працює довше, але споживає менше енергії. Велика потужність всмоктування Потужність всмоктування - це одна з ключових характеристик будь-якого пилососа. Саме від неї залежить якість прибирання. Вертикальний пилосос Cecotec Conga PopStar 1500 Animal Duo з циклонними фільтрами має потужність до 15 кПа. За один прохід він всмоктує найменші частинки бруду і пилу, не пошкоджуючи структуру килимового покриття. Видаляє забруднення з повітря Циклонний вертикальний пилосос Cecotec Conga PopStar 1500 Animal Duo з високоефективним фільтром здатний видаляти найдрібніші частинки бруду і пилу з повітря. Крім того, він не випускає зібрані алергени назад в приміщення. Аксесуари Вертикальний пилосос Cecotec Conga Duo Stick Easy поставляється в комплекті з функціональною насадкою 2 в 1. Одна підійде для прибирання важкодоступних місць і салону автомобіля.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-05542
Код товару: 326099
Тип пилососа
електровіник,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип керування
на корпусі,
Тип живлення
від мережі,
Споживана потужність
800 Вт,
Ємність пилозбірника
0.8 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-05542,
Фільтр на виході
HEPA,
Довжина шнура
6 м,
Робочий радіус
7 м,
Насадки (у комплекті)
Основна, Щілинна, Насадка для пилу, Насадка для збирання шерсті домашніх тварин, Подовжувальний шланг для прибирання важкодоступних місць,
Рівень шуму
78 дБ,
Розмір
110 х 23.7 х 15.3 см,
Вага
2.07 кг,
Колір
сріблястий,
Додаткові насадки
Для меблів, Щілинна,
Гарантія, міс
12,
Парковка
вертикальна,
Знімний ручний пилосос
так,
Ємність пилозбірника (діапазон)
менше 1 л,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари