Пилосос Cecotec Conga Immortal ExtremeSuction 22.2 Animal Hand CCTC-05441 - Largo

Пилосос Cecotec Conga Immortal ExtremeSuction 22.2 Animal Hand CCTC-05441

Код товару: 326084
2699.00 грн
Ручний акумуляторний пилосос CECOTEC Conga Immortal Extreme Suction 22,2 Animal Hand Легкий ручний пилосос CECOTEC Conga Immortal Extreme Suction з акумулятором потужністю 22,2 В допоможе швидко і зручно прибрати сміття і вологу з найрізноманітніших поверхонь. Він також ідеально підходить для власників домашніх тварин. Потужний акумулятор З акумулятором 22,2 В пилосос працює 25 хвилин на одному заряді. За цей час ви встигнете забрати всі проблемні ділянки в квартирі або повністю очистити салон автомобіля. Аксесуари для різних поверхонь і щітка для вовни У комплекті з Ручним акумуляторним пилососом CECOTEC Conga Immortal ExtremeSuction поставляються змінні насадки для прибирання меблів, що значно розширює його функціонал, а також щітка для вовни. Подовжуюча трубка З подовженою гнучкою трубкою можна легко прибрати в кутах. Вона особливо корисна для власників автомобілів, так як відмінно підходить для ущелин і внутрішніх відділень. Циклонічна система фільтрації без мішка З циклонічної системою фільтрації пилосос не втрачає з часом свою ефективність. Замість пилозбірника він оснащений зручним резервуаром для сміття. Зарядка Ваш ручний акумуляторний пилосос CECOTEC Conga Immortal ExtremeSuction завжди на ходу з зарядної базою, яка також виконує функцію місця для зберігання. У будь-який момент він готовий до роботи з повним зарядом! Резервуар об"ємом 500 мл Пилосос підходить для прибирання не тільки пилу, але і рідин. Резервуар ємністю 500 мл компактний і гігієнічний, його легко спорожняти, можна потім промити, просушити і назад закріпити на пристрій.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-05441
Код товару: 326084
Тип пилососа
ручний,
Тип прибирання
сухе,
Тип пилозбірника
контейнер,
Тип живлення
акумулятор,
Споживана потужність
22.2 Вт,
Час роботи на одному заряді
25,
Ємність пилозбірника
0.5 л,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-05441,
Фільтр на виході
HEPA,
Насадки (у комплекті)
Для важкодоступних місць, Для прибирання шерсті тварин, Щілинна,
Рівень шуму
75 дБ,
Розмір
42.8 x 11.6 x 13.4 см,
Вага
1.1 кг,
Колір
чорний,
Особливості
Система ExtremeSuction Technology, Технологія Immortal Battery Technology,
Час зарядки
4 год,
Гарантія, міс
12,
Час роботи на одному заряді (діапазон)
до 30 хв,
Ємність пилозбірника (діапазон)
менше 1 л,
Споживана потужність (діапазон)
до 999 Вт,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари