Мультипіч Cecotec Cecofry Supreme 8000 (CCTC-04984) - Largo

Мультипіч Cecotec Cecofry Supreme 8000 (CCTC-04984)

Код товару: 325701
7999.00 грн
Тип Аерофритюрниця (мультипіч), Габарити (ВхШхГ) 40 х 31 х 40 см, Тип керування Сенсорне
Мультипіч CECOTEC Cecofry Supreme 8000 Сучасна та потужна дієтична мультипіч CECOTEC Cecofry Supreme готує Ваші улюблені страви з мінімальною кількістю олії. За допомогою високої потужності роботи в 1800Вт і 10 встановлених режимів приготування, робить Ваші рецепти соковитими та хрусткими. Сучасний та компактний дизайн Ємність для приготування об’ємом 8л Висока потужність роботи Точне регулювання температури 10 встановлених режимів готування Функція попереднього нагрівання Страви для всієї родини Мультипіч CECOTEC має досить велику ємність для готування об’ємом 8л., що дозволяє комфортно готувати будь-які страви, не турбуючись про те, що доведеться готувати кілька порцій. Високоефективне готування Готуйте найрізноманітніші страви швидко і легко завдяки величезній потужності в 1800 Вт і насолоджуйтесь улюбленими рецептами, приготовленими максимально швидко і смачно. Багатофункціональне управління Завдяки 10 попередньо налаштованим меню, Ви можете вибрати необхідний рецепт якої збираєтеся приготувати, а мультипіч відрегулює час і температуру, щоб страва вийшла ідеальною. Соковиті та хрусткі страви Регулюйте температуру мультипечі від 30 до 230 градусів за Цельсієм і експериментуйте з новими способами приготування, щоб досягти смаку, якого ви ніколи раніше не куштували. Функція висушування Мультипіч CECOTEC дозволяє готувати за мінімальної температури 30 градусів за Цельсієм, щоб ви могли навіть висушити свіжі фрукти або овочі. Легке та зрозуміле управління Завдяки багатофункціональній сенсорній панелі управління ви отримуєте повний контроль над кожним приготуванням найзручнішим та найшвидшим способом. Попереднє нагрівання Розігрійте мультипіч і почніть готувати за ідеальної температури з першої секунди, для досягнення ідеальної соковитості Ваших страв. Високоякісні матеріали Мультипіч CECOTEC Cecofry Supreme має гарний дизайн з обробкою з нержавіючої сталі, що підвищує стійкість та довговічність у тривалому використанні.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04984
Код товару: 325701
Керування
сенсорне,
Тип нагрівального елементу
металевий ТЕН,
Потужність
1800 Вт,
Об`єм
8 л,
Дисплей
є,
Регулятор температури
так,
Таймер
так,
Колір
чорний, сірий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04984,
Діапазон температур
30 - 230 °C,
Автовідключення
так,
Звуковий сигнал про завершення роботи
так,
Габарити (ВхШхГ)
40 х 31 х 40 см,
Вага
6 кг,
Можливість помішування під час приготування
ні,
Приготування кількох страв одночасно
немає,
Автоменю
ні,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари