Мультипіч Cecotec Cecofry Full Inox 5500 Pro Acc Kit (CCTC-03317) - Largo

Мультипіч Cecotec Cecofry Full Inox 5500 Pro Acc Kit (CCTC-03317)

Код товару: 325698
4299.00 грн 4999.00 грн

Тип Аерофритюрниця (мультипіч), Габарити (ВхШхГ) 33 х 25 х 27 см, Тип керування Сенсорне

Технологія PerfectCook CECOTEC Cecofry Full Inox 5500 Pro Acc Kit це і духовка, і гриль, і сковорода. За рахунок потужності в 1700 Вт її металевий ТЕН ефективно та швидко нагріває повітря. А за хрумку скоринку відповідає конвекційна технологія PerfectCook. Гаряче повітря циркулює навколо продуктів та рівномірно прогріває їх з усіх боків. В результаті ви отримуєте дивовижний аромат, апетитний піджаристий верх та соковиту серединку страви. При цьому усередині зберігаються всі корисні елементи. Тестуйте нові рецепти Підлаштувати мультипіч під себе? Легко, адже CECOTEC Cecofry Full Inox 5500 Pro Acc Kit має чітке налаштування часу до 60 хвилин. А за контроль температури відповідає термостат із регулюванням від 80 до 200 градусів. Тому ви зможете підібрати оптимальний режим приготування для різних продуктів - птиці, м'яса, риби, овочів і навіть випічки. А головне, аерофритюрниця дозволяє використовувати мінімум олії або готувати без неї, знижуючи калорійність страв. Просте рішення для здорового меню та економії часу. Великий обсяг Любите приймати гостей? CECOTEC Cecofry Full Inox 5500 Pro Acc Kit просто незамінна для таких випадків. Аерофрітюрниця приготує смачну та оригінальну вечерю на компанію завдяки великій чаші об'ємом 5,5 л. За один раз ви зможете підсмажити близько 600 г продуктів, запекти піцу або пиріг. Практичний дизайн Мультипіч-аерофрітюрниця CECOTEC Cecofry Full Inox 5500 Pro Acc Kit така компактна та легка, що поміститься на будь-якій кухні. При розмірі 27 х 34 х 30,5 см вона важить всього 4,3 кг і надійно стоїть на будь-якій рівній поверхні за рахунок ніжок із антиковзким покриттям. Стриманий, але цікавий дизайн поєднує панелі з нержавіючої сталі та чорного пластику з яскраво-блакитними акцентами у фірмовому стилі CECOTEC. Невелике, але практичне доповнення - світловий індикатор роботи з блакитним підсвічуванням. Аксесуари у комплекті Мультипіч оснащена повним набором аксесуарів для кулінарних експериментів. Використовуйте силіконові пензлі, форму для випікання та фритюрницю для створення цікавих страв. Спробуйте готувати з кришкою і без, адже вона знімна. І не хвилюйтеся про прибирання: всі аксесуари та знімні деталі легко миються.

Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-03317
Код товару: 325698
Керування
сенсорне,
Тип нагрівального елементу
металевий ТЕН,
Потужність
1700 Вт,
Об`єм
5,5 л,
Дисплей
є,
Регулятор температури
так,
Таймер
так,
Колір
чорний, сірий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-03317,
Діапазон температур
80 - 200 °С,
Автовідключення
так,
Звуковий сигнал про завершення роботи
ні,
Габарити (ВхШхГ)
33 х 25 х 27 см,
Вага
4.37 кг,
Можливість помішування під час приготування
так,
Приготування кількох страв одночасно
немає,
Автоменю
ні,
Особливості
Оснащений термостатом, Світловий індикатор роботи, Сенсорний екран,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари