Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless Red (910-006784) - Largo

Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless Red (910-006784)

Код товару: 229919
4799.00 грн 6999.00 грн
Геймерські, бездротове, USB адаптер 2.4 ГГц, оптичний, Сенсор - HERO 25K, 25400 dpi, кількість кнопок - 5, акумулятор, велика, 125 х 63,5 х 40 мм

БЕЗ КОРДОНІВ

Ця миша, найлегша і швидка з усіх моделей серії PRO, допоможе вам усунути всі перешкоди на шляху до перемоги. Нова зброя, яке вибирають переможці світових чемпіонатів, важить менше 63 грамів і забезпечує мінімальне тертя при ковзанні по поверхні. Модель PRO X SUPERLIGHT служить продовженням нашої концепції «БЕЗ КОРДОНІВ»: ми прагнемо прибрати всі перешкоди, встановивши максимально тісний зв'язок між геймером і грою.

БЕЗ КОМПРОМІСІВ

Розробка найлегшою з усіх моделей серії PRO, миші PRO X SUPERLIGHT, стала важливим технічним досягненням. Її вага вдалося знизити до 63 грамів - а це майже на 25% менше будь-який зі стандартних бездротових мишей PRO. Такого значного зменшення ваги конструкції вдалося досягти в результаті серйозних зусиль наших фахівців, а не за рахунок погіршення робочих характеристик пристрою.

БЕЗ ЗАТРИМОК

Інноваційна бездротова технологія професійного рівня LIGHTSPEED, що забезпечує надійне підключення і миттєвий відгук, дозволяє зосередитися на головній меті - перемозі в змаганні.

без промаху

Миша оснащена ексклюзивним датчиком HERO 25K від Logitech G, тому вона реагує на натискання виключно швидко, точно і злагоджено. Завдяки неперевершеної точності і зручності управління модель PRO X SUPERLIGHT гарантує гравцеві повну впевненість, особливо під час напружених ігрових сеансів, коли рахунок йде на долі секунди.

БЕЗ ОПОРУ

Велике підставу з тефлоновим покриттям без добавок гарантує плавне ковзання по поверхні, що неодмінно порадує справжніх цінителів хорошої гри.

БЕЗ ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Миша PRO X SUPERLIGHT відповідає найвищим стандартам екологічної безпеки. Це продукт з нульовим балансом викидів вуглецю. Наші виробничі підприємства скоротили викиди вуглецю до нульового рівня за рахунок придбання сертифікатів, що підтверджують отримання енергії з поновлюваних джерел, і вуглецевих заліків.

Виробник: Logitech
Артикул: 910-006784
Код товару: 229919
Модель (мишки)
G Pro X Superlight Wireless Red,
Країна виробництва
Китай,
Гарантія, міс (мишки)
24,
Тип
Геймерські,
Підключення
бездротове,
Інтерфейс підключення (мишки)
USB адаптер 2.4 ГГц,
Роздільна здатність (max) (мишки)
25400 dpi,
Роздільна здатність (min) (мишки)
100 dpi,
Кількість кнопок (мишки)
5,
Живлення (мишки)
акумулятор,
Особливості (мишки)
програмовані кнопки, регулювання чутливості,
Розмір
велика,
Колір
червоний,
Також (мишки)
миша бездротова,
Розміри (мишки)
125 х 63,5 х 40 мм,
Тип датчика
оптичний,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари