Міксер Bosch MFQ 36440 - Largo

Міксер Bosch MFQ 36440

Код товару: 343216
1799.00 грн
Міксер, ручний, Потужність: 450 Вт, Насадок: 5
Купити
Міксер Bosch MFQ 36440, потужністю в 450 Вт, здатний показати високу продуктивність і ефективність в роботі. Bosch MFQ 36440 буде хорошим помічником на кухні, дозволяючи з легкістю підібрати оптимальні умови його роботи для досягнення бажаного результату. Працює дана модель практично безшумно на основі потужного мотора з великим ресурсом служби. Такий міксер передбачає наявність 5 ступенів швидкості обертання, імпульсний і турборежим. Спеціальна форма віночків дозволить прискорити процес збивання, а два гака знадобляться для замішування тіста. Крім цього, дана модель міксера передбачає можливість приєднання насадки-блендера, ніжка якого виконана з міцного зносостійкого пластика, а гострі ножі - зі сталі.
Виробник: Bosch
Артикул: MFQ 36440
Код товару: 343216
Тип
ручний,
Потужність
450 Вт,
Кількість швидкостей
5,
Насадки
Крюк для замісу тіста, Блендер-ніжка, Віночки для збивання,
Матеріал корпуса
пластик,
Країна виробництва
Словенія,
Модель
MFQ36440,
Кнопка від'єднання насадок
є,
Довжина
7,4 см,
Ширина
20,8 см,
Висота
15,4 см,
Вага
1,1 кг,
Колір
білий,
Мірний стакан
є,
Особливості
Кнопка для від'єднання насадок, Низький рівень шуму,
Регуляція швидкості
є,
Гарантія, міс
12,
Потужність, Вт
450,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари