Машинка для стрижки Cecotec PrecisionCare Wet&Dry (CCTC-04333) - Largo

Машинка для стрижки Cecotec PrecisionCare Wet&Dry (CCTC-04333)

Код товару: 326107
999.00 грн
Живлення Акумулятор
Машинки для стрижки волосся PrecisionCare WET&DRY та леза з титановим покриттям. Високоякісне лезо з нержавіючої сталі з покриттям титану забезпечує твердість, стійкість і довготривалу гостроту. Літієва батарея із запасом ходу до 120 хвилин між зарядками. IPX6. Машинка для стрижки волосся захищена від струменів високого тиску. Різна довжина від 0,5 до 30 мм для ідеального оздоблення. Він має 8 гребенів, 7 напрямних гребенів 3, 4-6 мм, 7-9 мм, 10-12 мм, 16-18 мм, 22-24 мм та 28-30 мм і градієнтний гребінь. Функція нон-стоп. Дозволяє бездротове та провідне використання. Миються та знімні леза для полегшення обслуговування машинки для стрижки. Світлодіодний екран з індикатором заряду як для того, щоб дізнатися, як довго він використовувався, так і для того, щоб дізнатися, скільки заряду він накопичив і активована функція блокування. Повна зарядка лише за 90 хвилин. Функція блокування, щоб зробити його безпечнішим у використанні. З зарядною базою, так що ви можете мати його під рукою у будь-який час. Включає в себе дорожню сумку, щітку, що чистить, і мастило для лез.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04333
Код товару: 326107
Живлення
Акумулятор,
Час автономної роботи
120 хв,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04333,
Довжина стрижки
0.5 — 30 мм,
Кількість насадок
8,
Час зарядки
90 хв,
Додатково
Індикатор заряджання, Вологе очищення, Підсвічування дисплея, Швидке зарядження,
Тип встановлення довжини
знімні насадки,
Тип мотора
Вібраційний,
Тип управління
Кнопкове,
Матеріал лез
нержавіюча сталь, титан,
Комплектація
Машинка для стрижки, 7 гребенів, 1 градієнтний гребінець, Зарядна док-станція, Зарядний пристрій, Щітка для чищення, Змащувальна олія, Портативна сумочка, Посібник користувача,
Вага
0.5 кг,
Насадки
7 гребенів, 1 градієнтний гребінець,
Габарити
20 х 5 х 19 см,
Призначення
Побутове,
Гарантія, міс
24,
Волога очистка
так,
Вага в упаковці
0.65 кг,
Габарити в упаковці
22 х 7.5 х 21.5 см,
Час зарядки акумулятора
90 хв,
Кількість рівнів стрижки
8,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари