Машинка для стрижки Cecotec Bamba PrecisionCare Pro (CCTC-04331) - Largo

Машинка для стрижки Cecotec Bamba PrecisionCare Pro (CCTC-04331)

Код товару: 326104
999.00 грн
Водонепроникна багатофункціональна бритва Bamba PrecisionCare 5-в-1 з літієвим акумулятором та лезами з покриттям титану. 5в1. Для стрижки голови, бороди, волосся в носі та вухах, а також для ідеального гоління тіла. Він розроблений з IPX7, що дозволяє без проблем використовувати його в душі, відмінно опираючись та полегшуючи видалення волосся. Леза виготовлені із високоякісної сталі з титановим покриттям. літієва батарея 500 мАг. З зарядом 90 хвилин та автономністю 60 хвилин. Функція нон-стоп. Це дозволяє використовувати його в бездротовому та дротовому режимах, що дозволяє вам ніколи не втрачати живлення та завжди бути готовим до використання. Він має 1 регульований гребінь для волосся з 9 розмірами від 1 до 16 мм та 4 гребені 3-6-9-12 мм. На додаток до 1 регульованого гребеня для бороди з 4 розмірами від 3 до 6 мм. З цифровим екраном, який показує стан батареї як відсоток заряду, коли ми його використовуємо, так і відсоток, який залишається повністю зарядженим під час заряджання. Він має замок безпеки, щоб зробити його транспортування набагато простіше та безпечніше.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04331
Код товару: 326104
Живлення
Мережа, акумулятор,
Час автономної роботи
90 хв,
Колір
сірий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04331,
Довжина стрижки
1 — 16 мм,
Кількість насадок
11,
Час зарядки
60 хв,
Додатково
Вологе очищення, З індикатором заряду, Швидке заряджання,
Тип встановлення довжини
знімні насадки,
Тип мотора
Вібраційний,
Тип управління
Кнопкове,
Матеріал лез
нержавіюча сталь, титан,
Вага
0.5 кг,
Насадки
Регульований гребінь для волосся 1-16 мм, Направляючий гребінь для волосся - 4 шт, Регульований гребінь для бороди 3-6 мм,
Габарити
18 х 7 х 10 см,
Призначення
Побутове,
Гарантія, міс
24,
Волога очистка
так,
Вага в упаковці
0.65 кг,
Габарити в упаковці
20 х 8.5 х 13 см,
Час зарядки акумулятора
60 хв,
Кількість рівнів стрижки
11,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари