Кухонна машина Cecotec Mambo Silver (CCTC-04183) - Largo

Кухонна машина Cecotec Mambo Silver (CCTC-04183)

Код товару: 326102
5999.00 грн
Потужність двигуна 1700 Вт, Тип Кухонний комбайн, Кількість швидкостей 10, Габарити (ВхШхГ) 40 х 25 х 40 см
Багатофункціональний кухонний робот Cecotec Mambo 6090 Багатофункціональний кухонний робот з 23 функціями: рубати, подрібнювати, роздавлювати, подрібнювати, подрібнювати, натирати, збивати, монтувати, емульгувати, змішувати, готувати, перемішувати, готувати на пару, варити, консервувати, місити, варити, зберігати тепло, фермент , готувати з точність градус за градусом, готує на водяній бані та має функцію турбо. Дуже простий у використанні завдяки новому інтуїтивно зрозумілому цифровому дисплею та сенсорній панелі керування. Інтелектуальна система потужності нагріву, яка контролює температуру на 10 рівнях, щоб запобігти перегріву та запобігти прилипанню або пригоранню їжі. Надпотужний двигун використовує повну потужність 1700 Вт як на високих, так і низьких швидкостях. Інноваційна ложка MamboMix для перемішування та замішування, яка дозволяє досягти ідеальних результатів, розтягуючи тісто до 2,5 кг при його приготуванні. Рух SlowMambo, який дозволяє готувати за низької температури, постійно помішуючи ложкою традиційним способом. Отримайте найнасиченіші смаки. Глек із нержавіючої сталі великої ємності до 3,3 літрів. Цілком налаштований за всіма параметрами, щоб запропонувати безмежні можливості на вашій повсякденній кухні. Численні аксесуари для всіх приготувань, які ви тільки можете собі уявити. У пароварці можна приготувати одночасно до 3 страв. 10 швидкостей та регульований таймер від 1 секунди до 12 годин. Регульована температура за градусом від 37 °C до 120 °C. Security Check System: одна з передових систем безпеки. Включає повну книгу рецептів та доступ до інтерактивної соціальної спільноти та всіх рецептів Cecotec.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04183
Код товару: 326102
Тип
кухонна машина,
Потужність
1700 Вт,
Об'єм основної чаші
3.3 л,
Кількість швидкостей
10,
Функції
Збивання, Емульгування, Готова на пару, Готування за низької температури, Варіння, Ферментація, Приготування з точністю до градуса,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04183,
Насадки
Блендер, Вінчик, Гаки для тіста, Емульгатор, Тертка/Шатківниця,
Вага
7.7 кг,
Колір
чорний, нержавіюча сталь,
Габарити
40 х 25 х 40 см,
Особливості
LED-підсвітка, Дисплей, Таймер, Турборежим, Функція приготування,
Додаткові функції
Тип тертки Велика, Дрібна, Середня,
Матеріал корпусу
метал, пластик,
Матеріал чаші
метал,
Регуляція швидкості
є,
Гарантія, міс
24,
Потужність, Вт
1700,
Об'єм основної чаші, л
3.3 л,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари