Клавіатура Logitech MX Keys Mini Wireless Illuminated UA Pale Grey (920-010499) - Largo

Клавіатура Logitech MX Keys Mini Wireless Illuminated UA Pale Grey (920-010499)

Код товару: 334770
4799.00 грн
мультимедійна, з підсвіткою, для телевізора, мембранна, бездротова, USB адаптер 2.4 ГГц, Bluetooth, компактна, Підсвічування - так, англійська, українська, з регулюванням гучності, 296 х 132 х 21 мм, 506 г

Зустрічайте MX Keys Mini – мінімалістичну клавіатуру, створену для творців. Менший форм-фактор і розумніші клавіші забезпечують більш ефективний спосіб створення, виготовлення та виконання. Працюйте з мінімалістичною клавіатурою, в якій усі клавіші, команди та поєднання клавіш завжди у вас під рукою. Клавіші Perfect Stroke забезпечують плавне, природне та точне натискання кожної клавіші. Сферичні клавіші відповідають формі кінчиків ваших пальців, а їх закруглені краї забезпечують задовільний зворотній зв'язок незалежно від того, де ви натискаєте клавішу. На кожну клавішу нанесено матове покриття, тому ваші пальці легко ковзають поверхнею. Кожне натискання клавіші на MX Keys Mini плавне, природне та точне. Підвищена стабільність клавіш знижує шум та оптимізує реакцію, тому ви відчуваєте – але не чуєте – кожне натискання клавіші. А весь корпус MX Keys Mini скріплений єдиною металевою пластиною, що забезпечує виключно міцну конструкцію, яка ніколи не ковзає на вашому столі.

Виробник: Logitech
Артикул: 920-010499
Код товару: 334770
Країна виробництва
Китай,
Модель
MX Keys Mini Wireless Illuminated UA Pale Grey,
Тип
мультимедійна, з підсвіткою,
Призначення
для телевізора,
Тип підключення
бездротова,
Конструкція
мембранна,
Інтерфейс підключення
USB адаптер 2.4 ГГц, Bluetooth,
Розкладка клавіатури
англійська, українська,
Формат клавіатури
компактна,
Підсвічування клавіш
так,
Особливості
з регулюванням гучності,
Колір
сірий,
Розміри
296 х 132 х 21 мм,
Вага
506 г,
Гарантія, міс
24,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук