Кавоварка ріжкова Cecotec Cumbia Power Espresso 20 Tradizionale CCTC-01575 - Largo

Кавоварка ріжкова Cecotec Cumbia Power Espresso 20 Tradizionale CCTC-01575

Код товару: 325739
4999.00 грн
Кавоварка еспресо CECOTEC Cumbia Power Espresso 20 Tradizionale Відчуйте дух кавової Італії разом з вишуканим девайсом у вінтажному стилі! Модель Cumbia Power Espresso 20 Tradizionale об'єднала в собі високі технології, інноваційні рішення і традиційний зовнішній вигляд, в якому є своя особлива естетика. Технологія ForceAroma, манометр і спінювач з регулятором допоможуть вам досягти ідеального результату. А місткий резервуар, функція автоматичного вимкнення, довговічні матеріали і світлова індикація зроблять процес експлуатації максимально приємним. Для любителів вінтажу і елегантних форм Модель Cumbia Power Espresso 20 Tradizionale відмінно впишеться в інтер'єр кухні в стилі кантрі або сучасні лофт-простору. Кольори, дизайн корпусу, глянсове покриття і вінтажний манометр роблять пристрій мрією будь-якої господині. Манометр PressurePro Ця деталь виконує не тільки естетичну функцію. За допомогою манометра PressurePro ви можете відстежувати актуальний тиск. Отримуйте всі корисні властивості кавових зерен, щоб по-справжньому підбадьоритися! Регульований спінювач Балуйте себе лате, капучино або мокко разом зі вспінювачем молока. Подачу гарячої пари можна регулювати. Створюйте легкі, повітряні, кремові пінки і експериментуйте з різними видами кави. Подвійний отвір Готуйте одночасно дві порції кави і радуйте не тільки себе, але і рідних, коханих або друзів. Кавоварка Cumbia Power Espresso 20 Tradizionale заощадить вам час на приготування завдяки подвійному випускному отвору.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-01575
Код товару: 325739
Тип кавоварки
еспрессо (ріжкова),
Тип управління
механічне,
Тип кави для використання
мелений,
Приготування капучино
Ручне (панарелло),
Дисплей
ні,
Резервуар для води
1.5 л,
Програмовані напої
Еспресо,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-01575,
Потужність
1350 Вт,
Комплектація
Кавоварка, Індивідуальний фільтр для кави, Фільтр для двох порцій кави, Мірна ложка та прес, Кронштейн тримача фільтра, Посібник,
Функції
Автовимикання, Одночасне приготування 2 чашок кави, Подавання пари, Підігрівання чашок,
Колір
сріблястий,
Приготування еспресо
так,
Насадка для збивання пінки
є,
Вага
3.8 кг,
Габарити
31 x 21.5 x 25 см,
Країна-виробник
Китай,
Тиск
20 бар,
Особливості
Італійська технологія ForceAroma 20, Система швидкого нагрівання від Thermoblock, Контрольний манометр PressurePro,
Матеріал корпусу
метал, пластик,
Довжина кабелю, м
0.8,
Гарантія, міс
24,
Резервуар для води, л
1.5 л,
Потужність, Вт
1350,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук