Кавоварка ріжкова Cecotec Cumbia Power Espresso 20 CCTC-01503 - Largo

Кавоварка ріжкова Cecotec Cumbia Power Espresso 20 CCTC-01503

Код товару: 325737
3799.00 грн
Кавоварка еспресо CECOTEC Cumbia Power Espresso 20 У нас є безліч причин випити кави: підбадьоритися перед початком робочого дня, відволіктися під час перерви, поговорити з близькими друзями, запросити когось на побачення, насолодитися заходом після важкого дня. Насолодитися такими моментами допоможе кавоварка еспресо CECOTEC Cumbia Power Espresso 20. Одним натисканням кнопки Ви можете приготувати всі види кави одним натисканням кнопки. З великим насосом тиску 20 бар і потужністю 850 В ви отримаєте ідеальну кремову пінку і максимальний аромат напою. Приготуйте американо, еспресо, капучіно, лате, гаряче молоко як істинний бариста. Подвійна подача Ви можете приготувати 2 чашки кави одночасно, завдяки подвійному вихідному кронштейну. Система нагріву Завдяки таці ви зможете не тільки зберігати свої чашки, а й попередньо нагрівати їх, щоб уникнути теплового контрасту між кавою і склянкою і, таким чином, насолодитися всім ароматом і інтенсивністю. Світлові показники Кавоварка неймовірно проста у використанні, виберіть потрібну функцію, загориться індикатор, і через кілька секунд ваша кава буде готова. Регульований капучинатор Для приготування ідеального капучино, скористайтеся вспінювателем молока, який з абсолютною точністю і акуратністю готує молоко для вашого напою. Обслуговування Кавова машина має водний бак об"ємом 1,5 л і знімний піддон для крапель. Крім того, ці компоненти можна легко мити в посудомийній машині, забудьте про будь-які складнощі очищення.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-01503
Код товару: 325737
Тип кавоварки
еспрессо (ріжкова),
Тип управління
механічне,
Тип кави для використання
мелений,
Приготування капучино
Ручне (панарелло),
Дисплей
ні,
Резервуар для води
1.5 л,
Програмовані напої
Еспресо, Лунго,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-01503,
Потужність
850 Вт,
Комплектація
Кавоварка, Мірна ложка з пресом, 2 фільтри (для одного або двох сортів кави),
Функції
Подавання гарячої води для чаю, Підігрівання чашок,
Колір
сріблястий, чорний,
Приготування еспресо
так,
Насадка для збивання пінки
є,
Вага
3.58 кг,
Габарити
25 x 28.5 x 29 см,
Країна-виробник
Китай,
Тиск
20 бар,
Матеріал корпусу
метал, пластик,
Довжина кабелю, м
0.79,
Гарантія, міс
24,
Резервуар для води, л
1.5 л,
Потужність, Вт
850,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари