Кавомашина Cecotec Power Espresso 20 Square Pro (CCTC-01983) - Largo

Кавомашина Cecotec Power Espresso 20 Square Pro (CCTC-01983)

Код товару: 349853
4999.00 грн
Купити
Кава у будь-який час. Завдяки максимальній потужності 1450 Вт ви можете готувати всі види кави, не втрачаючи довгого очікування. Кава без очікування. Завдяки технології Thermoblock кавоварка підтримує температуру в оптимальному діапазоні для приготування найкращої кави. Кремова консистенція та аромат. Кавоварка оснащена потужним напірним насосом з тиском 20 бар, який у поєднанні з технологією Force Aroma надає вашій каві максимальну кремоподібну консистенцію та аромат. Регульований випарник. Текстурує молоко та забезпечує комфортне та швидке приготування кави з пінкою. Поділіться кавою з ким хочете. Тримач фільтра з подвійним випускним отвором та двома фільтрами дозволить вам одночасно готувати до двох порцій кави. Кава та чай. Завдяки кавоварці у вас завжди буде гаряча вода для приготування улюбленого чаю. Знімний бак. Завдяки ємності 1 л у вас буде вода у кавоварці, коли вона вам знадобиться, а також ви зможете зняти резервуар та зручно очистити її. Тримайте каву гарячою. Піддон для підігріву чашок з нержавіючої сталі підтримуватиме ідеальну температуру вашої кави, не дозволяючи їй охолонути.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-01983
Код товару: 349853
Тип кавоварки
еспрессо (ріжкова),
Тип управління
механічне,
Тип кави для використання
мелена,
Приготування капучино
є,
Дисплей
ні,
Резервуар для води
1 л,
Програмовані напої
Еспресо,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-01983,
Потужність
1450 Вт,
Комплектація
Кавоварка, Інструкція з експлуатації, Гарантійний талон,
Функції
Автовимикання, Автоматичне очищення від накипу, Одночасне приготування 2 чашок кави, Подавання пари, Підігрівання чашок,
Колір
сріблястий,
Приготування еспресо
так,
Насадка для збивання пінки
є,
Вага
3 кг,
Габарити
14.1 х 38.1 х 15.1 см,
Країна-виробник
Китай,
Тиск
20 бар,
Матеріал корпусу
метал,
Довжина кабелю, м
0.95,
Гарантія, міс
24,
Резервуар для води, л
1 л,
Потужність, Вт
1450,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари