Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Blu-Ray Edition 825GB (9424390) - Largo

Ігрова консоль Sony PlayStation 5 Blu-Ray Edition 825GB (9424390)

Код товару: 274069
22999.00 грн
AMD ZEN 2, 8-core 3.5 GHz, 16 ГБ, Blu-ray, DVD, SSD 825 Gb, білий, Wi-Fi, 1 x HDMI 2.1, Bluetooth, Ethernet, USB 3 шт., HDMI

Товару немає в наявності.

Play Has No Limits

Блискавична швидкість завантаження завдяки надшвидкісного накопичувача SSD, неймовірний ефект занурення завдяки тактильної віддачі, адаптивним спусковим кнопок і 3D-звуку, а також приголомшливі гри нового покоління для PlayStation.

Неймовірна швидкість

Випробуйте міць нового ЦП, графічного процесора і SSD з особливою вбудованою системою введення і виведення, які перевертають уявлення про можливості PlayStation.

Приголомшливі гри

Насолоджуйтесь приголомшливою графікою і випробуйте нові функції PS5.

Повне занурення

Відчуйте неймовірну занурення в ігрову реальність завдяки тактильної віддачі, адаптивним спусковим кнопок і технології 3D-звуку.

Розширте світ відчуттів

Бездротовий контролер DualSense для PS5 пропонує гравцям тактильну віддачу, що доповнює спектр відчуттів від гри, адаптивні спускові куркі1і вбудований мікрофон - всі ці функції чудово доповнюють новий впізнаваний дизайн.

Виробник: Sony
Артикул: 9424390
Код товару: 274069
Країна виробництва
Китай,
Модель
PlayStation 5 Blu-Ray Edition 825GB,
Жорсткий диск
SSD 825 Gb,
Колір
білий,
Інтерфейси
Wi-Fi, 1 x HDMI 2.1, Bluetooth, Ethernet, USB 3 шт.,
Підключення
HDMI,
Оперативна пам'ять
16 ГБ,
Підтримувані носії
Blu-ray, DVD,
Гарантія, міс
12,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук