Гриль Cecotec Rock'nGrill Dark 1000 (CCTC-03000) - Largo

Гриль Cecotec Rock'nGrill Dark 1000 (CCTC-03000)

Код товару: 325725
1499.00 грн
Тип Контактний (Прижимний), Кількість температурних режимів 1, Тип встановлення Настільні
Гриль електричний CECOTEC Rock’nGrill Dark 1000 Сучасний та потужний електричний гриль CECOTEC Rock’nGrill Dark 1000 це Ваш ідеальний помічник при приготуванні найвишуканіших страв. Покриття RockStone Екологічно чисте покриття Велика робоча поверхня Велика потужність Компактність та практичність З електричним грилем CECOTEC Rock’nGrill Dark 1000 ви отримаєте неймовірні результати дуже ефективним способом. Достатньо все скласти, і за кілька хвилин у вас буде смачний бутерброд або соковитий стейк. Ця компактна модель, але з великою потужністю та робочою поверхнею, пропонує великі можливості у приготуванні їжі. Велика потужність Електричний гриль CECOTEC Rock’nGrill Dark 1000 має потужність 1000 Вт для ефективного приготування всіх ваших страв та отримання видатних смакових відчуттів. Покриття RockStone Поверхня для приготування їжі має кам’яне покриття RockStone, яке забезпечує максимальний захист від прилипання та дозволяє легко очищати її після кожного використання, завжди зберігаючи її у первозданному вигляді. Швидке нагрівання Завдяки своїй потужності CECOTEC Rock’nGrill Dark 1000 розподіляє тепло по всій поверхні оптимальним, швидким і рівномірним способом, щоб досягти потрібної Вам прожарки за дуже короткий час. Поверхня без жиру Гриль електричний CECOTEC Rock’nGrill Dark 1000 оснащений піддоном для збору жиру, що полегшує очищення, та системою зливу жиру, вбудованою у пластини для зручнішого використання. Регулюйте, як Вам потрібно Верхня поверхня, що плаває, адаптується по висоті до будь-яких продуктів харчування для досягнення ідеальних результатів, не роздавлюючи продукти незалежно від їх товщини. Велика робоча поверхня Робоча поверхні розміром 25,4 x 17,5 см більш ніж достатньо для одночасного приготування різних страв, від стейків до різних видів овочів.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-03000
Код товару: 325725
Потужність
1000 Вт,
Тип нагрівального елемента
ТЕН,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-03000,
Колір
чорний,
Таймер
ні,
Комплектація
Гриль електричний, Піддон для збирання жиру, Інструкція користувача,
Вага
1.95 кг,
Тип управління
механічне,
Розміщеня
настільний,
Поверхня
панель,
Антипригарне покриття
є,
Піддон для збору соку/рефлектор
Є,
Особливості
Індикатор нагрівання, Індикатор роботи, Піддон для збирання жиру, Термоізольовані ручки,
Ширина решітки-гриль
25,
Довжина решітки-гриль
18,
Температурні режими
1,
Розміри
10 х 26 х 30 см,
Тип
електрогриль,
Розмір робочої поверхні, мм
25.4 х 17.5 см,
Матеріал корпусу
пластик, метал,
Гарантія, міс
24,
Потужність, Вт
1000,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари