Гриль Cecotec Rock'nGrill 750 Full Open CCTC-03011 - Largo

Гриль Cecotec Rock'nGrill 750 Full Open CCTC-03011

Код товару: 325724
999.00 грн
Тип Контактний (Прижимний), Кількість температурних режимів 1, Тип встановлення Настільні
Приготуйте гамбургери, розігрійте бутерброди або зробіть тости на сніданок з новим грилем Rock"nGrill потужністю 750 Вт! Антипригарне покриття RockStone чудово підійде для самих різних блюд, воно не завдає шкоди довкіллю і людині, оскільки не утворює шкідливих токсинів PFOA І PTFE під час нагріву і розкладання. Гриль надає можливість готувати відразу на обох пластинах, які розкладаються на 180o. Плаваюча кришка Контактні грилі з плаваючою кришкою комфортніше у використанні, оскільки верхня пластина адаптується по висоті до будь-якої товщини блюда для рівномірного приготування. Широка поверхня Поверхня шириною 23x14,5 см дозволить готувати будь-які блюда. Вона вміщує декілька гамбургерів, бутерброди, тости і так далі. Розумний індикатор Індикатор включається при підключенні і попередньому нагріві, а коли він гасне, це означає, що гриль досяг правильної температури і готовий до використання. Зберігайте де завгодно Поглиблення для кабелю і затиск, який утримує пластини разом, дозволяють зберігати гриль у вертикальному положенні, щоб він не займав багато місця.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-03011
Код товару: 325724
Потужність
750 Вт,
Тип нагрівального елемента
ТЕН,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-03011,
Колір
чорний,
Таймер
ні,
Комплектація
Електричний гриль, Інструкція,
Вага
1.5 кг,
Тип управління
механічне,
Розміщеня
настільний,
Поверхня
панель,
Антипригарне покриття
є,
Піддон для збору соку/рефлектор
Ні,
Ширина решітки-гриль
23,
Довжина решітки-гриль
15,
Температурні режими
1,
Розміри
10.3 х 30.8 х 23.1 см,
Тип
електрогриль,
Розмір робочої поверхні, мм
23 х 14.5 см,
Матеріал корпусу
пластик, метал,
Гарантія, міс
24,
Потужність, Вт
750,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари