Гриль Cecotec Rock'nGrill 1500 Stone Ceramic Mix&Grill (CCTC-03194) - Largo

Гриль Cecotec Rock'nGrill 1500 Stone Ceramic Mix&Grill (CCTC-03194)

Код товару: 325721
1899.00 грн
Тип Контактний (Прижимний), Тип встановлення Настільні
Електричний гриль CECOTEC Rock’nGrill 1500 Stone Ceramic Сучасний та стильний електричний гриль CECOTEC Rock’nGrill 1500 Stone Ceramic стане ідеальним та корисним доповненням для будь-якої кухні. Просте та зрозуміле управління Кам’яне покриття RockStone Ceramic Велика робоча поверхня Лоток для зливу жиру Компактний дизайн Завдяки своєму сучасному та практичному дизайну CECOTEC Rock’nGrill 1500 буде незамінним помічник для приготування найвишуканіших страв. Велика потужність CECOTEC Rock’nGrill 1500 має потужність 1500 Вт, щоб ефективно приготувати усі ваші страви та отримати видатні смаки. Керамічне покриття RockStone Робоча поверхня має керамічне покриття RockStone Ceramic Stone, яке забезпечує максимальний захист від прилипання та дозволяє легко очищати її після кожного використання, завжди зберігаючи її у первозданній чистоті. Для будь-яких страв Розроблений з грилем та сковорідкою для приготування всього, від м’яса та овочів до яєчні, риби та навіть млинців. Крім того, він має екологічне покриття, яке не містить PTFE, PFOA та інших токсичних добавок. Без жиру на поверхні Гриль CECOTEC Rock’nGrill 1500 включає два піддони для збору жиру, які полегшують очищення, і систему зливу жиру, вбудовану в пластини для більш зручного використання. Регульована по висоті пластина Верхня пластина, що адаптується по висоті до будь-яких продуктів харчування для досягнення ідеальних результатів, не роздавлюючи продукти незалежно від їх товщини. Велика робоча поверхня Варильна поверхня розміром 29,4 x 17,1 см з кутом розкриття 180 градусів більш ніж достатня для одночасного приготування різних страв. Додатковий відсік для зливу жиру Разом з CECOTEC Rock’nGrill 1500 передбачений маленький контейнер для зливу жиру, для 100 відсоткового усунення жиру з поверхні.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-03194
Код товару: 325721
Потужність
1500 Вт,
Тип нагрівального елемента
ТЕН,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-03194,
Колір
чорний,
Таймер
ні,
Комплектація
Гриль електричний, Два піддони для збирання жиру, Інструкція користувача,
Вага
2 кг,
Тип управління
електронне,
Розміщеня
настільний,
Поверхня
панель,
Антипригарне покриття
є,
Піддон для збору соку/рефлектор
Є,
Особливості
Барбекю, Гриль, Відкривання на 180°, Можливість вертикального зберігання,
Ширина решітки-гриль
29,
Довжина решітки-гриль
17,
Температурні режими
1,
Розміри
12 х 26 х 32 см,
Тип
електрогриль,
Розмір робочої поверхні, мм
29.4 х 17.1 см,
Матеріал корпусу
пластик, метал,
Гарантія, міс
24,
Потужність, Вт
1500,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари