Гриль Cecotec PerfectSteak 4250 Stand CCTC-03049 - Largo

Гриль Cecotec PerfectSteak 4250 Stand CCTC-03049

Код товару: 325720
2199.00 грн
Тип Електробарбекю, Тип встановлення Універсальні
З електричним барбекю PerfectSteak 4250 Stand ви отримаєте вишуканий смак усіх продуктів, які ви в нім готуєте. Завдяки потужності 2400 Вт всього за декілька хвилин можна буде насолоджуватися прекрасними просмаженими реберцями, курочкою і шашликами. Крім того, у вас є можливість регулювати потужність під час готування. Нержавіюча сталь Нержавіюча сталь швидко нагрівається, легко миється і гарантує стійкість, рівномірність нагріву і якість. Розширена робоча зона Гриль має дві бічні опори і нижня опора для розширення робочої зони під час приготування. Ви можете зберігати там кухонне начиння, посуд і закуску. Вітрозахисна панель Вітрозахисна панель не дозволяє вітру впливати на жар барбекю, тому ви можете насолоджуватися свіжоприготованим м"ясом, рибою і овочами. Регульована висота Ви можете відрегулювати висоту вашого барбекю на 3 рівні залежно від того, де ви хочете приготувати їжу. Отримайте ідеальний смак кожного блюда і завжди насолоджуйтеся улюбленими крильцями і устрицями. Контейнер для жиру Зайвий жир легко віддаляється завдяки контейнеру, що полегшує використання барбекю і його очищення. Він знімний, тому можна його легко очистити. Якщо налити в лоток трохи води перед готуванням, його буде відмити ще легше. Прямо на стіл Барбекю знімне, так що ви можете піднести його до столу і тримати їду теплою під час обіду.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-03049
Код товару: 325720
Потужність
2400 Вт,
Тип нагрівального елемента
ТЕН,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-03049,
Колір
чорний,
Таймер
ні,
Комплектація
Гриль-барбекю, Знімний піддон, Решітка, Стенд з ніжками та додатковим піддоном, Бічні знімні панелі, Вітрозахисна панель, Інструкція,
Вага
4.6 кг,
Тип управління
механічне,
Розміщеня
підлоговий,
Поверхня
решітка,
Піддон для збору соку/рефлектор
Є,
Ширина решітки-гриль
45,
Довжина решітки-гриль
30,
Температурні режими
1,
Розміри
103 х 93 х 38 см,
Тип
електрогриль,
Розмір робочої поверхні, мм
45 х 30 см,
Матеріал корпусу
пластик, метал,
Гарантія, міс
24,
Потужність, Вт
2400,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари