Епілятор Cecotec SkinCare Depil-Action (CCTC-04334) - Largo

Епілятор Cecotec SkinCare Depil-Action (CCTC-04334)

Код товару: 326209
899.00 грн
Джерело живлення Мережа/акумулятор, Тип епіляції Суха
Епілятор Bamba SkinCare Depil-Action з літієвою батареєю, водонепроникними та змінними головками. Бездротовий зв’язок для повної свободи пересування та провідна робота для забезпечення готовності до використання у будь-який час та в будь-якому місці. Bamba SkinCare Depil-Action має ідеальну літієву батарею для безперервного використання до 40 хвилин із постійною швидкістю. В комплект входить голівка для гоління для видалення волосся з найбільш чутливих ділянок, не дратуючи шкіру і не зменшуючи пошкодження. Система з 18 пар пінцетів ідеально підходить для ефективного видалення найкоротших волосків з коренем та досягнення тривалої м’якості без подразнення шкіри. 2 налаштування швидкості для вибору найбільш підходящої швидкості для типу шкіри та особистих косметичних процедур у будь-який момент часу. Легкий та компактний дизайн робить його використання зручнішим, оскільки він ідеально поміщається в руці, полегшуючи видалення волосся. Він має широку епіляційну поверхню, що дозволяє видаляти більше волосся за меншу кількість рухів, що скорочує час епіляції та подразнення шкіри. Розроблений з головками, що легко замінюються, щоб можна було легко і зручно адаптувати його використання.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-04334
Код товару: 326209
Тип
пінцетний,
Спосіб епіляції
суха,
Призначення
Побутовий,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-04334,
Колір
Білий, Рожевий,
Кількість рівнів швидкості
2,
Кількість знімних насадок
3,
Насадки
Насадка основна широка,
Робота від акуммуляторних батарей
так,
Особливості
Головка додаткова для гоління та тримінгу, Головка додаткова для пілінгу,
Робота від мережі
так,
Вага, г
400,
Живлення
Мережа/акумулятор,
Розміри, см
15.4 х 8 х 7 см,
Тип головки
Нерухома (стаціонарна),
Гарантія, міс
24,
Час автономної роботи
40 хв,
Кількість дисків/пінцетів
36,
Матеріал покриття пінцетів
метал,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари