Блендер Cecotec Powerful Titan Glass 1000 (CCTC-03043) - Largo

Блендер Cecotec Powerful Titan Glass 1000 (CCTC-03043)

Код товару: 338353
1399.00 грн
Потужність, Вт 400, Тип Подрібнювач, Габарити (ВхШхГ) 26 x 16 x 16 см
Блендер-подрібнювач CECOTEC Titan Glass 1000 Компактний блендер-подрібнювач CECOTEC Titan Glass 1000 - кухонний девайс з високою продуктивністю, з яким ви можете подрібнити будь-які продукти для ваших рецептів. Корпус має обробку з нержавіючої сталі, що гарантує тривале використання приладу. Ідеально подрібнює лід Через велику потужність 400 Вт і регульовані по висоті лопаті блендер за кілька секунд подрібнює лід і інші тверді продукти. Ви завжди отримаєте кращі результати! Леза з титановим покриттям Леза даного блендера мають титанове покриття, яке дуже стійке до деформації і зберігає колишню гостроту протягом багатьох років експлуатації. Блендер з легкістю адаптується до ваших смаковими уподобаннями, оскільки ножі знімні і ви можете подрібнювати будь-який продукт 2 або 4 ножами. Регулюйте швидкість до смаку Завдяки системі ControlSpeed ви можете регулювати швидкість в залежності від тиску, з яким ви натискаєте кнопку. Таким чином, ви отримаєте різні розміри розрізу, щоб легко адаптуватися до будь-якого рецепту. Має скляну чашу з кришкою У комплекті до блендеру CECOTEC поставляється скляна чаша ємністю 1 л. Завдяки такій місткості ви можете без проблем готувати різні страви для всієї родини. Чаша блендера виготовлена з міцного ударостійкого і термостійкого скла. А кришка захищає вас від бризок по всій кухні, вона герметично прилягає до чаші. Легкість очищення Очищення вашого подрібнювача буде легким завданням, так як вона дозволяє вам помістити неелектричні компоненти пристрою в посудомийну машину. Завдяки отвору для збору кабелю, зберігати блендер досить зручно: він компактний і не займає багато місця в кухонному шафці.
Виробник: Cecotec
Артикул: CCTC-03043
Код товару: 338353
Тип
Подрібнювач,
Потужність
400 Вт,
Подрібнювач
так,
Насадки та ножі
Чаша подрібнювача,
Кількість швидкостей
5,
Особливості
Скляна чаша, Знімні леза,
Колір
Нержавіюча сталь,
Країна виробництва
Китай,
Модель
CCTC-03043,
Турборежим
ні,
Матеріал корпусу
Метал,
Вага
1.6 кг,
Колка льоду
ні,
Габарити
26 x 16 x 16 см,
Склянки і інші ємності
Чаша 1000мл,
Живлення
від мережі,
Регуляція швидкості
Є,
Матеріал ножів
Метал,
Гарантія, міс
24,
Обсяг чаші, л
1 л,
Потужність, Вт
400,
Кількість швидкостей, шт.
5,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари