Батарея універсальна Hama PD 20HD 20000mAh Grey (00201663) - Largo

Батарея універсальна Hama PD 20HD 20000mAh Grey (00201663)

Код товару: 286086
690.00 грн
Ємність - 20000 mAh, електрохімічна система - Li-pol, Джерело заряду батареї - USB, інтерфейси підключення (вихід) - USB Type-C, 2 х USB, вихідний струм - 2.4 A, матеріал корпусу - пластик, Колір - чорний

Товару немає в наявності.

Блок живлення забезпечує заряд енергії на ходу. Технологія Power Delivery гарантує надзвичайно швидку зарядку до п'яти разів швидше, ніж при використанні звичайних технологій зарядки. Технологія Qualcomm Quick Charge 3.0 гарантує надзвичайно швидку зарядку швидше, ніж при використанні звичайних технологій зарядки. Роз'єм USB-C для струмів заряджання та розряджання з Power Delivery до 3 А. Процес заряджання оптимізований для пристрою, що гарантує максимальну швидкість заряджання. Під'єднані пристрої автоматично розпізнаються та оптимально заряджаються. Чудова якість преміум-класу щодо якості виготовлення та продуктивності. Сертифіковані елементи гарантують найвищий стандарт безпеки та високу якість. Мобільний запасний акумулятор для зовнішнього живлення смартфонів та інших мобільних пристроїв. Легка підзарядка смартфонів та інших мобільних пристроїв. Ідеальний компаньйон з енергією на ходу: для нового заряду енергії просто під'єднайте смартфон і блок живлення за допомогою кабелю. Просте заряджання від зарядного пристрою USB або зарядного кабелю USB-C. Максимальна вихідна потужність: 18 Вт/3 А. Вбудований світлодіодний індикатор місткості. Захист від перевантаження, захист від глибокого розряду, захист від короткого замикання.

Виробник: Hama
Артикул: 201663
Код товару: 286086
Ємність
20000 mAh,
Призначення
для телефона, для планшета, для плеєра, для смарт-годинників,
Електрохімічна система
Li-pol,
Інтерфейси підключення (вхід)
microUSB, USB Type-C,
Інтерфейси підключення (вихід)
USB Type-C, 2 х USB,
Особливості
індикатор залишкового заряду,
Колір
чорний,
Країна виробництва
Китай,
Модель
PD 20HD 20000mAh Grey,
Вхідний струм
2.4 A,
Вхідна напруга
5 V,
Вихідний струм
2.4 A,
Захист
багаторівнева система захисту, захист від короткого замикання, захист від перевантаження по струму,
Матеріал корпусу
пластик,
Гарантія, міс
12,
Джерело заряду батареї
USB,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук

Схожі товари