Акустична система Logitech Z-200 Midnight Black (980-000810) - Largo

Акустична система Logitech Z-200 Midnight Black (980-000810)

Код товару: 249172
1599.00 грн
дротове, 2.0, mini Jack 3.5 mm, вихід на навушники, Потужність, Вт - 10, пластик, 1 кг, комп'ютерні колонки
Акустична система Logitech Z200

Вони відтворюють насичений звук з достатнім діапазоном частот, тому ви зможете отримати справжнє задоволення під час прослуховування улюблених музичних композицій.

Акустична система Logitech Z-200 2.0 складається з двох фронтальних колонок, сумарна потужність яких складає 10 Вт. Такий показник не зможе забезпечити занадто гучного звучання, тому дана модель рекомендована для використання в невеликих приміщеннях.

Акустика відрізняється широким діапазоном частот, він знаходиться в межах 80-20000 Гц. Система дозволить відчути глибокий, насичений і чіткий звук у всіх куточках кімнати. Колонки стануть ідеальним вибором для тих, хто потребує озвучення мультимедійних файлів або щоденної роботи з операційною системою.

Акустика Logitech Z-200 доповнена вбудованим підсилювачем, тому ви зможете підключати колонки безпосередньо до різних джерел звуку, таким як: відеокарта, DVD-плеєри або інші.

Для цінителів якісного звучання в даній моделі передбачена можливість додавання басів. Налаштувати їх можна за допомогою спеціального регулятора на бічній стороні колонки.

Для виготовлення сателітів виробник використовував витривалий пластик чорного кольору. Даний матеріал забезпечив системі легкий вага, що дорівнює 1 кг, і дозволив знизити її вартість. В результаті, колонкам властиво оптимальне співвідношення ціни та якості.
Виробник: Logitech
Артикул: 980-000810
Код товару: 249172
Клас товару
Акустична система,
Тип
колонки для комп'ютера,
Підключення
дротове,
Установка
полична,
Кількість каналів
2,
Мінімальна частота відтворення
80 Гц,
Максимальна частота відтворення
20 кГц,
Роз'єми
mini Jack 3.5 mm, вихід на навушники,
Тип акустичних колонок
фронтальні,
Потужність колонок, Вт
10,
Оснащення
регулювання гучності,
Живлення
мережа,
Матеріал корпусу
пластик,
Країна виробництва
Китай,
Модель
Z-200 Midnight Black,
Колір
чорний,
Також
комп'ютерні колонки,
Вага
1 кг,
Гарантія, міс
12,

Доставка і Повернення

Отримати товар, який Ви придбали в Інтернет-магазині Largo, можливо декількома способами. Так зокрема, ви можете прийти в наш магазин та забрати товар самостійно, можете скористатися послугами нашого кур’єру, або ж будь-якої іншої кур’єрської служи.

Вибравши техніку в інтернет-магазині Ларго, ви можете розраховувати на отримання оригінальних і якісних приладів. Повернення, обмін або заміна виробів здійснюється відповідно до положень Закону України під назвою «Про захист прав споживачів».

Відгуки (0)

Авторизуйтесь, щоб залишити свій відгук